Proizvodi

  • Staklena vrata – kancelarijske pregrade

  Izrađujemo sve vrste staklenih pregrada sa svim vrstama staklenih rata renomiranih marki. Staklena vrata sa sistemom automata za samozatvaranje, sistemom Al štoka sa staklenim krilom, kliznim sistemima… Za ovaj tip pregrada koriste se sigurnosna stakla (panpleks, kaljena) transparentna, matirana ili tonirana.

   

  • Staklene ograde i gazišta

  Izrađujemo sve vrste staklenih ograda i gazišta, staklene ograde su kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu, ograde su sa sistemima AL nosača bez vertikala, inox nosačima stubovima, čeličnim nosačima, spajder nosačima… Na svim ogradama je ispuna od sigurnosnog stakla (panpleks, kaljeno, kaljeni panpleks). Stakla mogu biti transparentna, matirana ili tonirana.

   

  • Staklene nadstrešnice i plafoni

  Izrađujemo sve vrste staklenih nadstrešnica i plafona, sistemima inox zatega, inox spajdera, čeličnih konstrukcija… Zastakljuju se sigurnosnim staklom (panpleks, kaljeno, kaljeni panpleks). Stakla mogu biti transparentna, matirana ili tonirana.

   

  • Staklene tuš kabine i paravani

  Izrađujemo sve vrste tuš kabina i paravana renomiranih proizvođača, tuš kabine su sa svim sistemima i varijantama kako kliznih tako i pivot sistema. Stakla koja se koriste su kaljena stakla koja mogu biti transparentna, tonirana, matirana, peskirana po motivu.

   

  • Oblaganje zidova staklom u boji i ogledalima

  Izrađujemo sve vrste oblaganja zidova, stakla za oblaganje zidova su Lakobel sa velikim spektrom boja, kaljenim i emajliranim staklima, ogledalima klasičnim ili u boji. Takodje izrađujemo stakla predviđena između kuhinjskih elemenata.

   

  • Zastakljivanje terasa, balkona i kafića

  Izrađujemo zastakljivanje terasa, balkona i kafica savremenim klizno-slapajućim sistemom, zastakljivanje se izrađuje staklenim panelima bez vertikalnih prečki, svi paneli se mogu odklizati i spakovati u jednu stranu. Stakla koja se koriste su sigurnosna kaljena, koja mogu biti transparentna, tonirana ili sa stopsol premazom za odbijanje sunčevih zraka.

   

  • Panoramski liftovi

  Izrađujemo zastakljivanje panoramskih liftova, koriste se aluminijumski, inox i čelični sistemimi. Zastakljivanje se vrši sigurnosnim panpleks I kaljenim staklima, stakla mogu biti transparentna, tonirana, matirana, sa peskiranim motivima.